EXPLORANT LA SINGULARITAT EN CADA DETALL 

Cada imatge explica una història. Vols que el teu espai sigui el proper relat a la nostra galeria de projectes?  Parlem-ne i comencem a donar vida a la teva visió! 

CONTACTE

QUI SOM

Benvingut a la nostra Galeria de projectes, on cada imatge explica una història única de la transformació d’espais per AD SINGULARS INTERIORS. 


Submergeix-te en la creativitat, l’elegància i la singularitat que definim en cada projecte. Descobreix com convertim idees en realitats visuals que superen les expectatives. Explora la nostra galeria i deixa’t inspirar pel teu pròxim projecte. 

RESIDÈNCIA CONTEMPORÀNEA AL COR DEL PRE-PIRINEU 

En aquest projecte, ens submergim en la creació d’una  residència contemporània que fusiona línies modernes  amb tocs càlids. Des de l’arquitectura fins a la decoració, 
cada element es va triar curosament per a reflectir l’estil de vida dels seus habitants. 

ESPAI COMERCIAL INNOVADOR A BERGA

Transformem aquest espai comercial en un ambient innovador que   captiva els visitants des del primer moment. La combinació  d’elements de disseny i una disposició intel·ligent, crea una  experiència única que ressalta la marca i atrau els clients. 

RENOVACIÓ INTEGRAL D’UN LOFT URBÀ

En aquest projecte, abracem l’essència d’un estil de vida urbà, amb una renovació integral d’un loft. La fusteria a mida i la il·luminació estratègica, s’uneixen per a crear un espai que equilibra la funcionalitat i l’estil avantguardista. 
 

DECORACIÓ D’ESPAIS RURALS I RESIDENCIALS PERSONALITZATS 

Cada racó d’aquesta casa va ser meticulosament decorat per a reflectir la personalitat i els gustos únics dels propietaris. Els detalls curosament seleccionats aporten calidesa i confort a cada habitació, creant un allotjament acollidor i elegant. 

DISSENY DE MOBLES A MIDA AL NOSTRE TALLER CREATIU 

Explora el cor de AD SIGNULARS INTERIORS amb una mirada al nostre taller creatiu. Aquí és on les idees prenen forma, i es converteixen en realitat, amb projectes de fusteria a mida que destaquen per la seva singularitat i artesania excepcional. 
 

PROJECTES

LA CABANA

Hotel restaurant, situat a Berga (Barcelona)
Restaurant amb unes vistes excepcionals, on creem diferents espais embolcallats en la calidesa de la fusta tractada de forma artesanal, en parets, sostres i en el mobiliari. 
Les habitacions, amples i confortables, estan dissenyades en blanc i fusta de roure, pensades pel descans, però també per a poder treballar o menjar alguna cosa, si li convé al client. 
 

APARTAMENT GAVÀ

Petit apartament ubicat a Gavà (Barcelona) 
El disseny aprofita l’espai al màxim, amb el blanc com a protagonista. 
Sostres i revestiments de fusta que li donen calidesa. Detalls en negre i roure, i una cuidada il·luminació. 

pis A granollers

Habitatge a Granollers (Barcelona) 
Espai obert de cuina, menjador i sala d’estar. 
La fusta del sostre i del terra, juntament amb la pedra natural, donen la sensació d’estar en una casa del Pirineu. 
El mobiliari fet a mida, està fabricat al nostre taller en consonància amb els colors i materials de la resta. 

SABATERIA arró GALLERY

Sabateria situada a Puigcerdà (Girona) 
La combinació de fusta clara als revestiments de paret i prestatges, amb la fusta més fosca en sostres i terra, donen personalitat a aquesta botiga. 
Els detalls en xapa corten del mostrador i la façana, així com l’espectacular làmpada, arrodoneixen aquest singular disseny. 

SALÓN DEL ARCO

Perruqueria situada a Viladecans (Barcelona) 
Original sostre amb bigues de fusta, a joc amb la resta del mobiliari fet a mida al nostre taller. 
Miralls retro-il·luminats i detalls decoratius, fan d’aquest saló un lloc on el client s’hi sent molt a gust, sense oblidar la funcionalitat dels espais. 

CASA RURAL TERRADELLeS

Casa rural situada a La Nou (Berguedà-Barcelona) 
Harmonia en els materials, utilitzant la mateixa fusta per les portes, sostres i mobiliari. 
Cuidant molt els detalls, tant en la il·luminació, làmpades i aplics, com en la decoració. 
Creant espais càlids i confortables, on passar uns dies inoblidables, envoltats de natura. 

GALERIA

Aquesta galeria és tan sols una petita mostra de la nostra dedicació a l’excel·lència del disseny i l’arquitectura. Cada imatge explica una història, i cada projecte és una oportunitat per a crear alguna cosa veritablement única. 
Llest per a que el teu projecte estigui a la nostra galeria? 
Contacta’ns i comencem a crear junts! 

 
Des de residències contemporànies fins a espais comercials innovadors, t’oferim disseny excepcional. Vols que el teu projecte sigui el nostre pròxim èxit? 
Contacta’ns i comencem junts!